Bula

Bula

Bula er lig med Godt liv, Sundhed, Lykke

Startskuddet for brandet Bula begyndte med en ferie på Fiji, hvor to amerikanske skibumser blev inspireret af øernes bekymringsfrie og tilbagelænede ånd. Bula Bula er en fijiansk hilsen og står for Godt liv, Sundhed og lykke. Brandet er tænkt til at repræsentere den unikke og afslappede livsstil, der findes på Fiji. Brandet blev grundlagt i 1983 i Colorado, og sælger i dag tøj til hele verden.

Bula skiundertøj i verdensklasse

Tøjet fra Bula er en perfekt kombination af et casual look og høj komfort. Især deres tøj til skituren eller udendørsaktiviteter, fortjener at blive fremhævet. Alt Bula skiundertøj er af højeste kvalitet og findes blandt andet i det blødest merinould, der hverken kradser og som har åndbare og tempererede egenskaber. Med andre ord får du et helt eminent stykke tøj, hvis du skal ud og være aktiv i koldt vejr. Samtidig findes Bula skiundertrøjer i smarte og moderne farver. Du kan med fordel kombinere skiundertrøjen med et matchende sæt skiunderbukser. Eller du kan mixe og matche alt efter, hvor farverigt, du ønsker det. Skiundertøjet er også ideelt til dig, der er til outdoor træning eller andre højintensive aktiviteter i køligt vejr. Ud over skiundertøj finder du også varme strømper i smarte farver fra Bula hos Ny Form. Uldstrømperne har en super pasform og er desuden slidstærke samt forstærket ved hælen og tæerne.

Tøj til enhver outdoor-lejlighed

Da Bula er grundlagt af to skientusiaster, kan du være sikker på at få noget tøj, hvor komfort er i højsæde. Ud over skiundertøj, gælder det også deres lækre T-shirts. De lette herre T-shirts er designet, så de effektivt leder varmen væk fra kroppen. Bula T-shirten har et smart logo på forsiden med en mere eller mindre diskret størrelse, alt efter hvilken model, du vælger og foretrækker. T-shirten egner sig både til hverdagsbrug og vandreture. Du kan også finde lækre herre fritidsjakker i moderne farver til den aktive mand. Bula Swell Anorak er en let foret herrejakke, som passer perfekt til udendørsoplevelserne. Du kan med fordel have en blød og varm Bula fleecetrøje under. De tofarvede fleecetrøjer kommer i strækbart materiale, som sikrer at bevægelsesfriheden i top og gør trøjen velegnet til aktiv brug. Trøjen er designet med elastiske kanter i bund og ærmeafslutninger, så du er sikker på, at trøjen bliver siddende lige dér, hvor den skal. Hos Ny Form anbefaler vi også de lækre trekking-bukser fra Bula. Med dem kan du tage på lige netop det outdoor-eventyr, du har lyst til. Bukserne er velsiddende i slidstærke og komfortabel materiale i et design, der sikrer optimal bevægelsesfrihed. Du får altså de bedste forhold, når du skal ud og opleve verden.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik