Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Blundstone

Blundstone støvler i topkvalitet

”Så går jeg lige der, hvor fødderne helst vil gå…”. Det kan du i hvert fald komme til med de lækre læderstøvler fra Blundstone. Blundstone støvler er til dig, der vil have det bedste til dine fødder uden at skulle vælge mellem komfort og look. Det er en pålidelig kvalitetsstøvle, som er udviklet til dagligt brug og designet i et elegant og moderne look. Uanset om du søger en sko til hverdagsbrug, arbejde eller trekking, kan en støvle fra Blundstone udfylde dit behov. Læder er et ideelt materiale at lave sko i, fordi det vil forme sig efter din fod med tiden, så den kommer til at passe helt perfekt til lige netop dine fødder; og så ser læderstøvler jo bare super flotte ud! Alle støvler fra Blundstone er designet til at lede varmen væk fra fødderne i de lune måneder og holde på den i de kolde. Indersålen og syningerne på Blundstone støvlerne er anti-bakterielle, åndbare og hurtigt tørrende, så du er sikret veltilpasse fødder hele dagen lang. Du kan se udvalget af de lækre støvler hos Ny Form.

Få legendarisk holdbarhed og komfort

Blundstone rimer på komfort og holdbarhed. Okay, det gør det ikke helt, men faktisk er Blundstone støvler brugt i de fleste erhverv. Landmanden, Jægeren, Håndværkeren og fiskeren. Med andre ord; i erhverv, hvor fodtøj er alfa omega. Derfor er komforten altid i top i Blundstone støvler. Det behøver dog ikke betyde, at du får en støvle der ’ser praktisk ud’ – I ved, det man siger, når man bliver præsenteret for en gyselig sko. Blundstone støvlerne kommer i et moderne og klassisk look. I den ikoniske Blundstone 500 kollektion finder du en elegant støvle, der bygger på det oprindelige design fra 1969. Det tidløse design har nemlig ikke ændret sig ret meget siden 60’erne. Du kan også tage et kig på den feminine Blundstone W #1671 støvle; en chelsea støvle med en lille hæl, der giver lidt ekstra højde uden at gå på kompromis med hverken komfort eller slidstyrke. Blundstone #585 herrestøvle er en lækker støvle med eminent støddæmpning, som absorberer op mod 90% af de stød, du får, når du går. Uanset hvilken Blundstone støvle, du er faldet for, er du sikret en støvle med uovertruffen komfort, slidstyrke og stødabsorbering.

Blundstone støvler har tasmanske rødder

Blundstone har over 150 års erfaring med støvleproduktion og stammer fra det smukke Tasmanien. Den første gang et sæt Blundstone støvler betrådte den danske muld var i 1996, men virksomheden har arbejdet med støvler siden 1870’erne. De startede med at importere støvler fra England, men gik over til at producere støvler fra lokale lædermagere. Siden er det kun gået stærkt fremad for Blundstone. Deres støvler kan også bryste sig af at have givet de australske fødder optimal komfort, da de skulle deltage i åbningsceremonien til OL i Sydney i 2000. Siden har de skabt fodaftryk fra et hav af globetrotter, håndværkere, Everest-bestigere og mange andre. Blundstone har stadig hovedkvarter i Tasmanien, men sælges over hele verden.

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik