Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Björn Borg

Björn Borg undertøj revolutionerede undertøjsverdenen


Mon Björn Borg vidste, hvor meget de ville komme til at påvirke undertøjsverdenen? Nok ikke, og til at begynde med, synes forhandlerne da også, at deres design var for nyskabende. Men da virksomheden fik hul igennem til forbrugerne, tog virksomheden med sine Björn Borg underbukser hurtigt fart og voksede til at være den undertøjsmastodont, vi kender og elsker i dag. Björn Borg undertøj er kendetegnet ved at være designet med komfort og bevægelighed i højsæde. Björn Borg begyndte allerede med at designe sportstøj i 1984, men i starten af 1990’erne faldt interessen på undertøj. På daværende tidspunkt ansås undertøj ikke som andet end en nødvendig beklædningsgenstand, og det var y-trussen, der sad tungt på markedet. Det fik Björn Borgs undertøj lavet om på og revolutionerede markedet. Med sine 17 dele til at skabe det ultimative fit, var det ikoniske undertøj skabt.

Björn Borg undertøj

Ud over en banebrydende form, udfordrede Björn Borgs undertøj også markedet med friske farver og prints. De gjorde rent faktisk undertøj til lidt af en showstopper, og med legende og modige print fik undertøjet nyt liv. Er du stadig mest til de mere afdæmpede farver, er der selvfølgelig også Björn Borg undertøj til dig. Uanset hvilken farvepalet, du foretrækker, er det fællestræk for Björn Borg undertøj, at boxershortsene er bløde, behagelige og af topkvalitet. Hos Ny Form kommer det lækre Björn Borg undertøj i både 3- og 5-pak og i flere forskellige farver. På den måde går der igen et stykke tid, før du kommer til at gå bundløs rundt. Boxershortsene er designet med en mellemlang benlængde og med mellemhøj talje. Björn Borg undertøjet har flatlock søm, der hverken gnaver eller skarver, når du har boxershortsene på. Undertøjet er designet til den aktive bruger og bliver siddende lige dér, hvor det skal. Alle boxershortsene har det ikoniske Björn Borg logo i elastikkanten.

Fra undertøj til fuld garderobe

Den innovative tilgang til beklædning gennemstrømmer stadig Björn Borgs brand, der nu er udvidet fra et hovedfokus på undertøj, til nu også at tilbyde sporty tøj, tilbehør og sko. Alt sammen i høj kvalitet og med bevægelighed og komfort som nøgleord. Stilen er sporty, og pasformen er (ligesom Björn Borg undertøj) designet med det aktive menneske i fokus. Er du på udkig efter en ny lækker træningst-shirt, kan vi hos Ny Form varmt anbefale trænings T-shirt fra Björn Borg. T-shirten er i det hurtigtørrende materiale Hydro Pro og er designet med optimal bevægelsesfrihed. Det er den perfekte T-shirt til træningen. Hos Ny Form kan du få også opdateret garderoben med en lækker og Björn Borg sweatshirt – kombinér den eventuelt med en skjorte under, eller med et par ligeså bløde og behagelige sweat pants fra Björn Borg. Du kan købe Björn Borgs tøj som enkelte dele eller som et helt sæt. Så uanset om du er på udkig efter ét specifikt produkt, eller om du søger et komplet outfit, men du ikke vil gå ned på komfort og kvalitet, så er Björn Borg det helt rigtige for dig.

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik