Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Asics

ASICS løbesko – dame og herre

Når du leder efter et par gode løbesko, så dukker ASICS løbesko som regel op i søgeresultatet, da brandet har taget løbemarkedet og ikke mindst Danmark med storm. Det skyldes især den indlagte GEL-stødabsorbering, der gør at du får en behagelig ”landing” på underlaget og at du får en god respons i dit afsæt. Brandets Gel-teknologi er meget gennemført og er konstrueret, så det holder hele skoens levetid, da den slides meget langsomt. Dermed har du den stødabsorberende effekt uanset skoens alder. Brandet er hele tiden på forkant med udviklingen og sørger for at have den nyeste teknologi. De tester og udvikler løbende på deres store udviklings- og testcenter, Reserach Institute of Sports Science, som desuden ligger i Japan.

En sund sjæl i en sund krop

ASICS er en sammentrækning af det latinske mantra ”Anima Sana In Corpore Sano” – på dansk betyder det ”en sund sjæl i en sund krop”. Det kan vi kun støtte op omkring og derfor finder du hos os altid lækre sportssko til nettopriser.

Køb ASICS løbesko online her

Med et par ASICS løbesko er du godt på vej til en sund sjæl i en sund krop – en løbetur er nemlig fantastisk til at både få sat kroppen på arbejde og til at få tømt hovedet for tanker og problemer. På med løbeskoene, ud af døren, vind i håret og gør noget godt for både krop og sjæl. Kig løbende ind på shoppen her, for vi fylder den løbende op med de lækreste sæsonnyheder.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik