Adidas

Filter
Viser 1-24 af 53
-14%
Adidas Stanford Pant - Herre Sweatpants
Billigst på PriceRunner
Outlet
Nyhed
Adidas Camo Sweat Pant - Herre Sweatpants
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Adidas Lin SJ T-Shirt - Herre T-shirt
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
Adidas Camo T-Shirt - Herre T-shirt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Adidas W RapidaSport - Dame Fritidssko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Adidas W Ozelle - Dame Fritidssko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Adidas W CrazyChaos 2000 - Dame Fritidssko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Adidas Camo Crew Sweat - Herre Sweatshirt
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
-20%
Adidas Jr 3S Bikini - Pige Bikini
Billigst på PriceRunner
Outlet

Adidas

Adidas er en af de mest kendte sportsmærker verdenen over, da Adidas altid har leveret sportstøj i høj kvalitet og smart design. Virksomheden blev startet i Tyskland tilbage i 1948 af brødrene Rudolf og Adolf Dassler, og Adidas har siden da vokset i popularitet år efter år. Efter et par år i sportsbranchen så blev Adolf og Rudolf uvenner, hvilket resulterede i at Rudolf Dassler forlod Adidas for at starte sit eget sportsfirma, som i dag bedst er kendt under navnet Puma. Dette nye sportsfirma skulle fokusere mere på sporty mode, hvorimod Adidas stadig slog sine folder indenfor decideret sportstøj og sportssko.

Den dag i dag er Adidas klart den største producent af sportstøj i forhold til Puma, og Adidas har da også indgået million aftaler med store fodboldklubber såsom Chelsea, Bayern München og Real Madrid samt kendte personer såsom Paul McCartneys datter, Stella McCartney. Stella McCartney har sågar fået produceret sin egen serie af sportstøj, sko og tasker som hedder Adidas by Stella McCartney.

Adidas er i dag mest kendte for deres Originals og Performance serier, hvilket er to serier der har affødt klassikere som Adidas Superstar, Firebird og ikke mindst Predator fodboldstøvler. Endvidere er Adidas også meget kendt for deres løbesko og sneakers, som altid har ligget solidt på markedet mht. funktionalitet og design.

Condivo er mere end bare bukser

Condivo Pant er nogle af de bedst solgte Adidas training pants igennem de sidste par år, og det ligner umiddelbart at populariteten ingen ende vil tage. Kendetegnene ved disse populære Condivo bukser er de smalle ben og de tre klassiske Adidas striber ned langs benene, hvilket gør at bukserne både kan bruges som fritids- og træningsbukser. Endvidere er bukserne designet med ClimaCool teknologi og en såkaldt aktiv pasform, hvilket giver dig den optimale åndbarhed og bevægelsesfrihed under fodboldtræningen eller lignende. Adidas startede med at lancere Condivo Pants i de klassiske farver black/white & new navy/white, men i takt med at efterspørgslen blev større, så blev sortimentet ligeledes større. Den dag i dag fås Adidas Con12 i et utal af forskellige farver, hvoraf der kan nævnes lilla, grøn og maroon (bordeaux rød). Alle farver er desuden produceret til både børn og voksne. Adidas Condivo er en serie af fodboldbeklædning der blandt andet tæller 3/4 pants, training shirts, poloer, tracksuits mm.. Fælles for alle produkterne er at de er udviklet til den aktive fodboldspiller, som ønsker noget af det bedste indenfor komfort, ventilation og fugttransport. Der er desuden mange professionelle fodboldhold der benytter Condivo serien, hvoraf der blandt andet kan nævnes de danske sølvvindere fra Fortuna Hjørring. Selvom Condivo serien er designet som fodboldtøj, så afholder det alligevel ikke mange fra at bruge tøjet som fritidstøj, da designet er både sporty og trendy. Hvis du kigger godt efter, så vil du med garanti se et par Condivo bukser, en bluse eller endda en træningsdragt i bybilledet.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik