2117 of Sweden

Viser 1-24 af 91

2117 of Sweden

Enkelt og skandinavisk design

2117 of Sweden designer enkelt og funktionelt fritidstøj i høj kvalitet og i klare og flotte farver. Tilbage i 2003 grundlagde en gruppe svenske fyre brandet, da de ikke fandt det, som de søgte i de svenske sportsforretninger. De var på udkig efter skitøj i høj kvalitet, men til priser som de fleste kan være med på. Selvom det i begyndelsen mest af alt var 2117 skibukser og skijakker, som blev designet, udvikler 2117 of Sweden også fleecetrøjer, softshell jakker og meget mere til fritidsbrug.

2117 of Sweden til damer og herrer

Her på siden får du 2117 of Sweden skijakker, skibukser, vinterjakker og softshell jakker. Tager vi fx skijakker til damer og herrer, får du her super varme jakker, der er åndbare, vind-og vandtætte og med tapede sømme, så du altid er beskyttet mod vind og vejr. Jakkerne er godt foret og har blødt fleece samt snefang på indersiden. Mange af varerne har desuden rigtig smarte ventilations-lynlåse under ærmerne, så du har mulighed for at åbne op, hvis det skulle blive for varmt. Der er desuden sørget for praktiske lommer til skituren.

Shop 2117 online – til tilbudspriser

Er du på udkig efter 2117 of sweden på udsalg, så er du også kommet til den rigtige side. Vi sørger nemlig for at skaffe de bedste priser - og derfor vil du også kunne finde rigtig gode tilbud her. Du har mulighed for at shoppe med fri fragt, hvis du køber for over 499,-. Vi har desuden leveringen allerede dagen, hvis du shopper inden kl. 14:00 på hverdage. Derfor skal du ikke vente længe, før du har varerne i hænderne. Passer tøjet alligevel ikke, kan du bytte og returnere i op til 60 dage efter dit køb.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik