Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

 

Bor du tæt på en af vores butikker?

NY FORM har over 30 butikker fordelt i hele landet. Husk at næsten alle butikker har åbent 365 dage om året! Du kan hurtigt og let bytte eller returnere i alle vores butikker. Altid 60 dages fuld returret!

Find butik tæt på dig

Sport- og fritidstøj til børn

Hos NY FORM har vi et stort udvalg af sport- og fritidstøj til børn. Vores brede og varieret udvalg består af vinterjakker, regntøj, t-shirts, sko til børn og meget mere. Vi har børnetøj, som dækker dit barns behøv året rundt uanset vejr og aktivitet. Ydermere har vi et stort udvalg af farvekombinationer, så du altid har mulighed for at få sammensat et perfekt sæt tøj, som ydermere passer til alle lejligheder, hvad enten det er til hverdag eller fest. Kort sagt så behøver du kun at handle et sted - uanset om det gælder dit barns vinter- eller sommergarderobe. Vores brede linje af børnetøj er ydermere delt op i både drengetøj og pigetøj. NY FORMS designer har ligeledes designet en stor del af vores Nanok børnekollektion, så tøjet kan matches op imod hinanden, hvad enten det gælder tøj til piger eller tøj til drenge. Ydermere har vi børnetøj til alle aldre fra 2 år til 16 år, hvilket giver dig stor mulighed for at finde det tøj, som passer netop dit barn

Tøj til drenge og piger

Foruden NY FORMS egen Nanok kollektion har vi også børnetøj fra brands som Hummel, Jack Wolfskin, Mikk-Line samt mange flere. Alt sammen i en sublim kvalitet til fordelagtige priser. Så uanset om du leder efter et smart sæt skitøj til skiferien - eller om du mangler vandtæt regntøj som dit barn skal bruge i børnehaven, så kan du finde det hos NY FORM.

Sko til børn

For at få en komplet garderobe til dit barn, så indebærer det også gode kvalitetssko, der er designet til enhver lejlighed. Uanset om det er sko, som dit barn skal bruge til den daglige leg - eller om det er mere årstidsrelaterede sko, så har vi et bredt udvalg, som sikrer at dit barn altid er klædt rigtigt på uanset vejret. Uanset hvilken alder dit barn har så er vores brede udvalg af sko designet med lukninger, som passer netop til dit barns alder. Hvad enten det er sko med velcroluk eller sko med snørebånd, så har du mulighed for at finde netop de sko, som giver dit barn en større selvstændighed, når det selv skal tage tøj på.

Når du handler hos NY FORM

NY FORM bestræber sig altid på at give vores kunder den bedste købsoplevelse som overhovedet muligt. Det vil sige, at vi først er tilfredst når vores kunder er det. Vi har skræddersyet vores handelsbetingelser, så de passer til vores kunders behov. For eksempel har vi 60 dages fuld returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Du har altså hele 2 måneder til at kunne få dine penge tilbage. Varer købt online kan ydermere returneres til en af vores butikker og omvendt. Vores personale i kundeservice og i butikkerne står til rådighed og vil være dig behjælpelig med at finde præcis det, du står og mangler samt guide dig i forhold til materialer og produkternes egenskaber. Vi har desuden 366 dages bytteret.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik