Menu

FAQ / Hjælp

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi som oftest modtager fra vores kunder. Skulle du imod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Produkter

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det er altid svært for os at vurdere hvorvidt en vare er stor eller lille i størrelsen, da det afhænger 100% af hvilke mærker og modeller man sammenligner med. Netop derfor bestræber vi os på, at tilknytte udførlige størrelsesskemaer til mange af vores produkter. Du kan se produkternes størrelsesskemaer under produktbeskrivelsen.

Hvad er en "restvare"?

De varer som er mærket med skiltet "Restvare" indikerer, at de pågældende varer er tilbage i et begrænset udvalg eller størrelser. De størrelser du ser på produkterne er dog de størrelser der er tilgængelige på vores lager, så du skal ikke bekymre dig om, at vi muligvis ikke vil kunne levere din ordre alligevel.

Kan jeg få "samle rabat" på tværs af varenumre?

Nej, det kan du desværre ikke. Når du støder på varer hvor du kan købe flere stk. til kvantumrabat (ex. Ta' 2 stk. for 199,95), så kan rabatten kun opnås på varer med samme varenummer.

Hvordan skal jeg vaske mit tøj?

Ligesom med størrelsesskemaer så vil mange af vores produkter have udførlige vaskeanvisninger beskrevet i produktbeskrivelsen. Disse vaskeanvisninger vil fortælle dig præcist hvordan du skal vaske beklædningen, og ved funktionelt overtøj, fortæller vi dig også hvilket vaskemiddel du skal bruge.

Kan jeg købe et NY FORM gavekort?

Du kan købe et NY FORM gavekort her. Du kan vælge mellem fysisk gavekort og e-mail gavekort. Begge typer af gavekort kan nemt bruges på webshoppen og i alle butikker. Læs vores gavekortbetingelser her.

NY FORM gavekort

Hvorfor er jeres varer så billige ift. andre butikker?

Da vi indkøber store partier og som oftest springer fordyrrende mellemled over, så kan vi altid tilbyde dig de skarpeste priser på alle vores produkter. Alle markedspriserne er desuden baseret på ens eller meget sammenlignelige produkter fra andre webshops og butikker.
 

Betaling

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

Du kan bruge følgende betalingskort på vores webshop.

 • Dankort
 • VISA / Dankort
 • VISA Kreditkort
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Mastercard Debit
 • Maestro
 • Eurocard
 • JCB

Hvor finder jeg mine kortoplysninger?

Dine kortoplysninger finder du på henholdsvis for- og bagside af dit betalingskort. Dit korthummer er de 16 cifre på forsiden af kortet, udløbs måned og år finder du lige under kortnummeret, og din sikkerhedskode (CVC) er de 3 sidste cifre på bagsiden af dit betalingskort ved signaturlinjen.
Se illustrationen herunder.

Hvad er ViaBill?

ViaBill er et dansk selskab oprettet til dig, der ønsker betale dit køb i rater i stedet for på én gang. Betalingen er super nem, og du kan købe for helt op til 2.000 kr. rente- og gebyrfrit, så længe at du husker at overholde dine månedlige afdrag. Alt over 2.000 kr. vil blive pålagt ViaBills gældende markedsrente. Du kan læse mere om ViaBill her eller shoppe rente- og gebyrfrit med Viabill her på webshoppen »

Fra 1. juli 2018 er der indført nye vilkår, hvilket betyder at du som 2. gangskunde skal skifte til en gebyrbærende konto ved næste køb. Læs mere om de samlede vilkår for FREE kunder her.

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja, og det er faktisk super nemt. Du vælger blot MobilePay som betalingsmulighed i checkoutet, og så giver resten sig selv.

Kan jeg betale med gavekort eller tilgodebevis?

Ja, det kan du tro! Alle elektroniske gavekort (plastisk kort) og e-mail gavekort kan bruges både online og i butik (Pap-gavekort kan kun benyttes i vores butikker). Udstedte tilgodebeviser kan kun bruges i vores butikker.

Hvad er en rabatkode?

En rabatkode er en kode der udløser en procentmæssig eller prismæssig besparelse på hele eller dele af dit køb. Rabatkoder bliver typisk uddelt som en gode eller bonus til medlemmer af vores kundeklub.

Jeg kan ikke komme til min kurv/betale

Hvis du oplever, at du ikke kan komme til din indkøbskurv eller videre til check out, så prøv at trykke på nedenstående link, dette skulle gerne kunne hjælpe. www.ny-form.com/checkout/cart/

Er online betaling sikkert?

Ja. Alle dine kreditkort oplysninger bliver i forbindelse med betalingen ført igennem en SSL kryptering, hvilket gør det komplet umuligt for andre end dig selv og NETS (tidligere PBS) at se dine kortinformationer. For at sætte tingene i perspektiv, så vil det tage en topmotiveret hacker én billion år om at bryde ind i din transaktion, og det er alligevel også lang tid.

Du kan altid være sikker på fortrolig og sikker behandling af dine data ved at kigge efter hængelåsen oppe i adresselinjen.

Hvordan ved jeg om mit køb er gennemført?

Så snart at du har gennemført din bestilling kommer du til en kvitteringsside der bekræfter dit køb. Ydermere vil dit køb også blive bekræftet af, at du modtager en bestillingskvittering på den e-mail adresse du brugte i forbindelse med bestillingen. Din bestillingskvittering vil desuden også have vedhæftet vores almindelige handelsbetingelser.
 

Levering

Hvad koster levering?

Leveringen er fuldstændig gratis såfremt du handler for over DKR 499 (Gælder kun levering til Pakkeshop). Handler du for under dette beløb, så kan du få leveret dine varer fra så lidt som DKR 29.

Hvem leverer min pakke?

Din pakke bliver leveret af enten PostNord eller GLS, da de har vist sig at være de mest pålidelige leverandører af privat- og erhvervspakker i Danmark. Du vælger helt selv hvem du ønsker skal levere din pakke i forbindelse betalingen.

Hvilke leveringsmetoder tilbyder i?

Vi tilbyder hele seks forskellige leveringsmetoder for at yde størst mulig fleksibilitet overfor dig som kunde. Du kan vælge imellem følgende leveringsmetoder:

 • GLS pakkeshop (29,-)
 • GLS erhvervslevering (29,-)
 • PostNord levering til nærmeste posthus/pakkeboks (29,-)
 • PostNord privatlevering (49,-)
 • PostNord privatlevering med modtagerflex (49,-)
 • Afhent i Kolding (0,-)

Ved levering til PostNord posthus/pakkeboks vil du modtage en e-mail og/eller en SMS, når din pakke er klar til afhenting.

Hvad er modtagerflex?

Modtagerflex er en aftale dig og PostNord imellem, hvor du giver postbudet lov til at sætte din pakke på et aftalt sted (eks. i drivhuset), hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Denne service er fuldstændig gratis, og det kræver blot at du er tilmeldt modtagerflex på PostNords hjemmeside. Du kan tilmelde dig modtagerflex her.

Hvornår sender i mine varer?

Vi ekspederer alle ordrer hverdage helt frem til klokken 19.00 (mandag - torsdag) og klokken 16:00 (fredag), hvorefter fragtmanden kommer og henter alle dagens pakker.  Så snart at din ordre er blevet eksepederet, så vil du modtage en ordrebekræftelse med din pakkes unikke forsendelsesnummer (track & trace). Denne ordrebekræftelse er desuden også din garanti for at dine bestilte varer er korrekt behandlet og afsendt.

Har i levering i weekenden?

Ja det kan du tro. Du kan bestille dine varer så sent som fredag inden klokken 16.00, og stadigvæk have en god chance for at modtage din pakke allerede dagen efter, hvis du vælger levering til GLS pakkeshop (Bemærk, enkelte pakkeshops holder lukket i weekeden) Ønsker du levering med PostNord, skal du bestille fredag inden kl. 14:00 og vælge levering til posthus/pakkeboks. 

Hvornår får jeg min pakke?

Såfremt du bestiller med GLS inden kl. 19:00 mandag-torsdag og 16:00 fredag, så har du med stor sandsynlighed din pakke allerede dagen efter. Grundet sorteringsfejl eller lignende på GLS' eller PostNords pakkecentraler forbeholder vi os dog retten til at love op til tre dages leveringstid.

Kan jeg spore min pakke?

Ja det kan du hvertfald. Når vi ekspederer din ordre, så sender vi dig ligeledes en ordrebekræftelse til din e-mail, og på denne ordrebekræftelse medfølger et unikt forsendelsesnummer på din pakke (track & trace nummer).

Leverer i til udlandet?

Nej, fra vores danske webshop leverer vi kun til Danmark (Færøerne og Grønland er ikke inkluderet). Vi leverer dog både til Tyskland og Sverige fra vores webshop.

Må jeg afhente min pakke på jeres hovedlager i Kolding?

Det er du meget velkommen til. Du vælger blot "Afhent i Kolding" som levering. Når din pakke er klar til afhentning, modtager du en mail. Bemærk! Du skal afhente din pakke på hverdage imellem 7 - 19.00 (Fredag 7.00 - 17.00). OBS: Der er ikke mulighed for ombytning. Så ønsker du en anden størrelse/farve skal du oprette en ny ordre på ny-form.com

Hvad sker der, hvis jeg ikke afhenter min pakke? / Uafhentede pakker

Afhenter du ikke din pakke inden den givne dato*, bliver pakken sendt retur til vores lager mod et gebyr. Når vi modtager din pakke, refunderer vi din betalingssum og modregner returfragten/gebyret på 69,- kr. Dvs. at returfragten vil blive modregnet din betaling. *Hvornår du senest skal have afhentet din pakke er angivet i den SMS, du modtager fra enten GLS eller PostNord

Jeg har fået leveret en forkert vare, hvad skal jeg gøre?

Pakkefejl kan desværre forekomme fra tid til anden (vi er trods alt bare mennesker), men det skal selvfølgelig ikke gå ud over dig. Har vi ved en fejl pakket en forkert vare til dig, så skal du blot kontakte os på telefon (+45) 70 25 51 52 - så sørger vi for at få sendt det rigtige til dig med det samme - uden yderligere omkostninger for dig selvfølgelig.

 

Returnering & ombytning

Hvor lang tids returret har jeg?

Uanset om du handler på vores webshop eller i en af vores mange butikker, så har du altid 60 dages fuld returret (mod fremvisning af bon/ordrebekræftelse). Du har altså hele to måneder til at kunne få dine penge tilbage - det kalder vi god kundeservice.

Må jeg returnere mit køb i en af jeres butikker?

Ja, det er en af dine mange fordele ved at handle på vores webshop. Såfremt det er nemmere for dig at ombytte eller returnere dit online køb i en af vores butikker, så skal du blot medbringe den vare du ønsker at returnere samt din ordrebekræftelse, og så vil butikspersonalet være dig behjælpelig med en ombytning eller returnering.

Kan jeg returnere mine varer i Kolding?

Ja, det er du meget velkommen til. Husk at medbringe ordrebekræftelse/kvittering. Ønsker du at ombytte til en anden farve/størrelse? Da vores system i Kolding ikke kan ombytte bedes du oprette en ny ordre med de ønskede varer, inden du kigger forbi. Husk at vælge ”afhent i Kolding”. Vi sætter pengene retur på det kort du har betalt med, når du indleverer dine returvarer.

Hvordan foretager jeg en ombytning?

Såfremt du ønsker en eller flere købte varer i en anden størrelse eller farve end den købte, så skal du blot bestille den rigtige størrelse/farve på webshoppen og dernæst sende den gamle retur til os med ønsket om at få pengene retur. På denne måde får du den rigtige størrelse/farve hurtigst muligt.

Hvordan returnerer jeg mit køb?

Ved returnering bedes du sende din returpakke til vores hovedlager i Kolding. 1. Angiv returårsag via returkoden på ordrebekræftelsen, som er på modsatte side af retursedlen, ud fra den eller de varer du ønsker at returnere. 2. Derefter pakker du varerne i den orginale indpakning sammen med retursedlen og genlukker posen samt klistrer dit fragtlabel ovenpå det oprindelige. Efterfølgende indleverer du returpakken på nærmeste posthus/pakkeshop, og få dage efter, når vi modtager din pakke, så står pengene tilbage på din konto. Ved brug af vedlagte returlabel modregnes 39.- kr. i din tilbagebetaling.

Hvis din returseddel er bortkommet, så kan du printe en blank returseddel her.

Ved returnering må der ikke tapes direkte på skoæsken, eller anden form for indpaking, da det anses som beskadiget og derefter ikke kan genanvendes. Såfremt dette er tilfældet fratrækker vi 50 kr. fra det tilbagebetalt beløb.

Skal jeg selv betale for returfragt?

Ja, men vi har skaffet dig en super god rabat på forsendelsen.

Hvis du bruger det medsendte retur-fragtlabel (det er frivilligt), så koster returfragten dig kun 39 kr., hvilket er mere end 41 kr. billigere end et tilsvarende fragtlabel købt på posthuset (2019 takster). Beløbet vil blive modregnet din tilbagebetalingssum.

OBS! Når du indleverer en GLS eller PostNord pakke, skal du til enhver tid bede om en kvittering for din indlevering, da dette er din garanti for at kunne reklamere over eventuelle forsvundne pakker.

Værdiforringelse og brudt/manglende emballage

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, hæfter du for en forringelse af varens værdi. Du må selvfølgelig gerne prøve varen for at tjekke størrelse, farve og pasform uden at varens værdi derved forringes.

Hvis håndteringen af varen ligger ud over, hvad man normalt har lov til i en forretning og varens værdi er blevet forringet, vil der i forbindelse med tilbagebetalingen ske en modregning i forhold til værdiforringelsen. Fastlæggelsen af værdiforringelsen vil altid bero på en konkret vurdering og efter gældende lovgivning.

Eksempler på, hvor værdiforringelsen gør sig gældende er bl.a. manglende original indpakning/emballage, manglende hangtags/mærker eller tegn på brug. Værdiforringelsen kan også gøre sig gældende, hvis en returvare lugter af røg, parfume, mad etc. I visse tilfælde kan der blive tale om en beskeden tilbagebetaling afhængig af varens stand ved modtagelsen.

Ved manglende hangtags/mærker vil der blive modregnet et gebyr på 25% (dog max. 50 kr., såfremt varen fremstår ubrugt).

Har du ved returnering brugt vores returlabel, vil dette også blive modregnet.

Altså, hvis du returnerer en eller flere varer i ubeskadiget og ubrugt stand, så vil vi selvfølgelig tilbagebetale dig 100 % af varens/varernes købsværdi (det du har betalt for varen/varerne). Alle tilbagebetalinger vil desuden ske snarest muligt til det betalingskort der blev brugt til at foretage den oprindelige transaktion, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag du sender pakken retur til os. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalinger, indtil at vi har modtaget varen retur til inspektion, eller indtil at du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst. Såfremt du sender varer retur købt i en af vores butikker, så bedes du udfylde og vedlægge vores retur-skabelon-for-varer-købt-i-butik. Denne kan du også printe fra vores hjemmeside.

 

Hvordan får jeg mine penge tilbage?

Hvis du har handlet online, så vil din tilbagebetalingssum altid blive refunderet indenfor få dage til det betalingskort du brugte i forbindelse med betalingen. Såfremt du ønsker pengene retur for en eller flere varer købt i en af vores fysiske butikker, så vil dine penge blive overført til det konto- og registreringsnummer du oplyser på din returseddel.

Du kan printe en returseddel for varer købt i butik her.

Kundeklub

Hvordan melder jeg mig ind i jeres kundeklub?

Det gør du lige her. Tilmeldingen tager ca. 1 minut og der er super nemt.

Hvilke fordele får jeg som medlem?

Som medlem af vores kundeklub får du eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, kontante fordele i form af rabatkoder, tips og tricks og meget mere. Alt sammen serveret direkte til dig i din indbakke.

Koster det mig noget at være medlem?

Ikke det fjerneste. Det koster dig maksimalt et minut eller to ved at du melder dig ind, og så kan du ellers bare læne dig tilbage og vente på at de gode tilbud ruller ind i indbakken.

Kan jeg afmelde mig igen?

Ja, og tro det eller ej, så er det endnu nemmere end at melde sig ind. For hvert nyhedsbrev vi sender ud til medlemmer af vores kundeklub, så er der altid et link i bunden til afmelding. Vi ønsker nemlig ikke at binde vores medlemmer til noget som helst.
 

Øvrige spørgsmål

Hvem er i?

Puha det er en længere historie, men det startede alt sammen med en lille butik på Rømø i 1986, som nu over 30 år senere er blevet til en landsdækkende sportskæde. Du kan læse hele historien om nyform her.

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Du kan ringe til os på telefon (+45) 70 25 51 52, maile til os på info@ny-form.com eller skrive med os igennem vores chatsystem. Vi brænder for at kunne levere god kundeservice, så du skal ikke blive overrasket hvis vi svarer dig i weekenden.

Har i nogle butikker?

Ja det kan du tro, og de ligger rundt i hele Danmark - Vi har sågar også en butik i Tyskland. Du kan se en komplet liste over alle vores butikker her.

Hvornår har i åbent på webshoppen?

Vi har åbent 365 dage om året og 24 timer i døgnet - kundeservice på alle hverdage fra 08 - 16, men da vi er meget glade for vores arbejde, så er vi også nogle gange at træffe i weekenden eller om aftenen. Bare ring eller send os en mail, så svarer vi så hurtigt vi kan.