Velkommen til 2LIVES

NY FORMs pant/retur system


Læs mere om 2LIVES herunder

Klik på felterne for at folde dem ud

Ny Forms 2LIVES koncept kan vi kun tilbyde på vores egne brands: NANOK, NORD & FABRIN COPENHAGEN.

Vi tager alt tøj retur, uanset stand. Tøjet skal bolt være rent ved indlevering. Det tøj der er fuld funktionelt bliver givet til værdig trængende. Det kan være i et andet land hvor der er nød pga. katastrofer krig eller andet. Det kan være alvorlige trængende i andre lande, selv rige lande har folk der har behov. Så tøjet får endnu ét liv, deraf kommer vores navn 2LIVES.

Der er ingen udløb på pantmærket. Vi vil altid gerne tage imod ”vores” brugte tøj.

Det må du gerne, men så glæder vores 2LIVES ikke længere. Mærket skal sidde i tøjet for at du vil kunne få et voucher-/tilgodebevis.

Nej, tøjet skal returneres i en af vores 32 butikker.

Vi vil have en eller flere aftager af vores tøj! Ny Form vil gerne kunne hjælpe forskellige. Det der er vigtigt for Ny Form er at enten går til en anden person der kan få glæde af produktet. Eller hvis tøjet er beskadiget, eller ikke i god nok stand til brug af en anden, bestræber vi os på at tekstilerne kommer videre til virksomheder der kan bruge det til eks. Isolering materiale, møbler eller lignede.

Nej, du behøver ikke din kvittering! Du skal blot sørge for at 2LIVES mærket sidder i tøjet.

Ja det må man.

Nej det er det ikke. Der står inde i produktet hvilket beløb/pant du får for at aflevere varerne tilbage til os.

Ja, det må du gerne. Vi ombytter alle dine varer til en samlet voucher/tilgodeseddel.

Du kan købe lige hvad du vil i alle vores Ny Form butikker.

Som udgangspunkt, nej. Skulle det være slidt/vasket af, vil vi finde tilsvarende varer og du vil få et tilgodebevis for dette. Men 2LIVES mærket skal stadig sidde i tøjet.

Det er det ikke, dog skal det nævnes at vi bestræber og på at bruge mere og mere recycle eller økologiske materialer og bl.a. i vores NORD® serie finder I varer hvor vi har gjort brug af dette. Det kan I se og læse mere om under hvert enkelt produkt.


husk at kigge efter 2LIVES logoet næste gang du handlerFind butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik