Velkommen til 2LIVES

NY FORMs pant/retur system


Læs mere om 2LIVES herunder

Klik på felterne for at folde dem ud

NY FORMs 2LIVES koncept kan vi kun tilbyde på vores egne brands: Fabrin Copenhagen, NORD, West Coast, JUST og NANOK. Varerne skal have isyet  2LIVES mærket.

Vi tager alt tøj retur der har isyet 2LIVES mærket, uanset stand. Tøjet skal blot være rent ved indlevering. Tøj der er fuld funktionelt bliver givet til velgørnhed i forbindelse med f.eks. katestrofer eller krig. Vi giver også tøj til udsatte og trængende i andre lande. På denne måde får det indleverede tøj endnu et liv -derfor navnet 2LIVES. 

Indleveret tøj der ikke kan genbruges som beklædning, gør gavn på andre måder. Beskadiget tøj bliver nemlig leveret videre til virksomheder, som kan bruge det til f.eks. nye tekstler, isoleringsmateriale, møbler, byggematerialer eller lignende.

Der er ingen udløb på pantmærket. Vi vil altid gerne tage imod brugt tøj fra NY FORMs egne mærker Fabrin Copenhagen, NORD, West Coast, JUST og NANOK mærket med 2LIVES.

Det må du gerne, men så glæder vores 2LIVES ikke længere! For at kunne få en voucher/et tilgodebevis, må mærket ikke fjernes. 

Nej, tøjet skal returneres i en af vores mange butikker, som du finder her.

Vi har flere aftagere af vores tøj! Tøj der er fuld funktionelt bliver givet til velgørenhed i forbindelse med e-eks. katastrofer eller krig. Vi giver også tøj til udsatte og trængende i andre lande. På denne måde får det indleverede tøj endnu et liv - derfor navnet 2LIVES.

Indleveret tøj der ikke kan genbruges som beklædning, gør gavn på andre måder. Beskadiget tøj bliver nemlig leveret videre til virksomheder, som kan bruge det til f.eks. nye tekstiler, isoleringsmateriale, møbler, byggematerialer eller lignende. 

Nej, du behøver ikke din kvittering! Du skal blot sørge for at 2LIVES mærket ikke er blevet fjernet fra tøjet.

Ja det må man gerne.

Nej det er det ikke. Tøjets pantværdi er forskelligt og afhænger af varens salgspris. Det enkelte produkts pantværdi fremgår af den label der er syet i tøjet og det er dette beløb du får en voucher på, når du indleverer varen tilbage til os. 

Ja, det må du gerne. Vi ombytter alle dine varer til en samlet voucher/tilgodeseddel.

Du kan købe lige hvad du vil i alle vores NY FORM butikker.

Som udgangspunkt, nej. Skulle det være slidt/vasket af, vil vi finde tilsvarende varer og du vil få et tilgodebevis for dette. Men 2LIVES mærket skal stadig sidde i tøjet.

Nej, det kan man ikke. Panten gives tilbage som en voucher/et tilgodebevis.

Det er det ikke, men vi bestræber os på at bruge mere og mere recyclede eller økologiske materialer som f.eks. i vores NORD® produkter hvor du finder varer produceret af recyclede eller økologiske materialer. Om et produkt er produceret af recyclede eller økologiske materialer kan du se i det enkelte produkts produktbeskrivelse.


husk at kigge efter 2LIVES mærket næste gang du handlerFind butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik